شدت نور مناسب نه تنها در افزایش تولید و تکثیر در محصول مؤثر است، بلکه از بروز عوارض فیزیولوژیکی خاصی چون آفتاب سوختگی نیز جلوگیری میکند. این عارضه در گوجهفرنگی بسیار شایع بوده و بخش قابل توجهی از محصول را دچار آسیب میکند. در شرایطی که شدت نور زیاد است پرورش گوجهفرنگی بهصورت داربستی توصیه نمیگردد. بهعلاوه در این شرایط بهتر است از ارقامی که دارای برگ بیشتری میباشند استفاده نمود تا با سایهاندازی برگها برروی میوهها شیوع این عارضه کاهش یابد. میوه آفتاب سوخته گوجهفرنگی نه تنها قابلیت نگهداری خوبی ندارد بلکه آن را نمیتوان بهصورت مصنوعی رساند. نمونه بارز دیگری از تأثیر نور را میتوان در میزان ویتامین ث و میزان ماده خشک محصول مشاهده نمود. با افزایش شدت نور دامنه بهینه میزان ویتامین ث محصول افزایش مییابد.