در بستهبندی واحدهای فرآورده در درون جعبه، محصول نباید حرکت کند و از آسیب در اثر لرزش دیوارهای بستهبندی پرهیز شود. بستهبندی نباید از لبه پر شود و یا بهصورت فشرده باشد چون سبب افزایش خراشیدگی، فشار و ضربه میگردد.
اگرچه استفاده از ترکیبات شیمیایی میتواند ضایعات حاصل از عوامل پاتولوژیکی را کاهش دهند ولی بهدلیل عوارض جانبی این مواد، مصرف آنها روزبهروز محدود میشود. اخیراً روشهای غیرشیمیایی چون استفاده از اشعه گاما، نور فرابنفش، گرما درمانی و همچنین استفاده از ترکیبات طبیعی مانند اسانسهای گیاهی توسعه یافتهاند. در ایران چنین عملیاتی هنوز در حد ابتدایی و در مراحل اولیه تحقیق قرار دارند. چنین راهکارهایی بههمراه رعایت اصول بهداشتی در طی رشد و نمو که منجر بهکاهش بار میکروبی محصول خواهد شد میتوانند در کاهش ضایعات حاصل از حمله عوامل بیماریزا نقش مؤثری را ایفا نمایند.