2) کاهش LDL کلسترول،
3) افزایش HDL کلسترول،
4) افزایش قابلیت ارتجاعی رگهای بدن،
5) محافظت در برابر بیماریهای قلبی(بهعلت وجود ویتامین E در گردو، این ماده غذایی انسداد سرخرگها را تا 70% کاهش میدهد)،
6) افزایش قدرت ذهن و هوش،
7) مفید برای تنگی نفس،
8) جلوگیری از ورم مفاصل،
9) مفید در بیماریهای پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس(بهوجود آمدن لکههای قرمز رنگ در پوست)،
10) ضد سرطان،
11) دارای آنتی اکسیدان(در بین آجیلها، آنتیاکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است)،
12) محافظت از سیستم ایمنی بدن،
13) جلوگیری از لخته شدن خون،
14) تنظیم سوخت و ساز در بدن،
15) تنظیم فشار خون،
16) تنظیم قند خون،
17) جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر،
18) جلوگیری از سنگ کیسه صفرا،
19) حفاظت از استخوان،
20) روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان میکند،
21) کودکانی که مقدار امگا 3 در برنامه غذاییشان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است،
22) زنانی که در هفته 28 گرم آجیل و بادام زمینی مصرف میکنند، 25 درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم میکنند،
23) اگر میخواهید خواب آرامی داشته باشید برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید.