باغبانی نوین

باغبانی نوین

باغبانی و طراحی فضای سبز
باغبانی نوین

باغبانی نوین

باغبانی و طراحی فضای سبز

ترکیبات مغز گردو

مغز گردو ماده خوراکی و خوشمزه‌ای است که دارای مقدار زیادی چربی، پروتئین، مواد قندی، مواد نشاسته‌ای و... می‌باشد. میوه گردو به‌عنوان خوراکی و آجیل و هم به‌عنوان ماده اولیه برای استخراج روغن نباتی و مصارف داروئی مورد استفاده قرار می‌گیرد. گردو بهترین منبع منگنز و مس می‌باشد. در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقادیری روی، آهن، کلسیم و سلنیم نیز در میوه گردو مشاهده شده است. گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد. گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین‌های B1، B6 و B5 (پانتوتنیک اسید ) می‌باشد. در گردو ویتامین‌هایی نظیر B3 و B2 نیز موجود است.

کالری گردو زیاد و حدود 654 کالری در هر 100 گرم گردو می‌باشد. گردو همچنین در حدود 7/6 گرم فیبر در هر 100 گرم دارد. گردو دارای اسیدهای چرب امگا 3 بوده و منبع پروتئینی با کیفیت خوب و به‌عنوان مکمل برای تامین کالری می‌باشد. جدول زیر مواد و ترکیبات موجود در 100 گرم گردو را نشان می‌دهد:

مواد

مقدار در 100 گرم

مواد

مقدار در 100 گرم

آب

5/3 درصد

کربوهیدرات

8/15 گرم

چربی

0/64 گرم

خاکستر

9/1 گرم

فسفر

380 میلیگرم

کلسیم

99 میلیگرم

آهن

1/3 میلیگرم

سدیم

2 میلیگرم

پتاسیم

450 میلیگرم

منیزیم

131 میلیگرم

ویتامین A

30 واحد بین‌المللی

تیامین

33/0 میلیگرم

ریبوفلاوین

13/0 میلیگرم

اسید آسکوربیک

2 میلیگرم

ارزش غذایی

631 کالری

نیاسین

9/0 میلیگرم

پروتئین

8/14 گرم

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد